'Black Widow' bevatte oorspronkelijk cameo van Tony Stark

'Black Widow' bevatte oorspronkelijk cameo van Tony Stark

Scenarioschrijver Eric Pearson besloot die scène echter te schrappen toen hij werd ingehuurd.

De Marvel-film Black Widow had bijna een cameo van niemand minder dan Robert Downey Jr. bevat. Dat heeft scenarioschrijver Eric Pearson onthuld in de podcast Phase Zero.

In een eerdere versie van het script voor de superheldenfilm stond namelijk de laatste scène uit Captain America: Civil War (2016) tussen Tony Stark en Scarlett Johanssons Natasha Romanoff. Geruchten daarover gingen al langer rond.



"Ik weet dat die scène letterlijk in een eerdere versie van het script stond, voordat ik aan boord kwam. Het ging dus om oude beelden, die het doel hadden het publiek eraan te herinneren wanneer de gebeurtenissen uit de film precies plaatsvinden", aldus Pearson.

De makers hebben dus nooit met het idee gespeeld om Downey Jr. terug te vragen voor een gloednieuwe cameo.

"Ik was in Londen toen deze geruchten verschenen. Ik wist toen echt even niet wat ik moest doen, want ik had het script recht voor m'n neus liggen en daar kwam Tony Stark echt niet in voor", vervolgt de schrijver, die eerder onder meer verantwoordelijk was voor Thor: Ragnarok (2017).

Pearson: "Ik heb werkelijk geen idee waar deze geruchten vandaan zijn gekomen, tenzij iemand dus een oude versie van het script heeft gezien, maar ook daarin ging het dus alleen om hergebruikt beeldmateriaal".

NieuwsFilm

meest populair