Jada Pinkett Smith heeft definitief haar hoofd kaalgeschoren

Jada Pinkett Smith heeft definitief haar hoofd kaalgeschoren

De actrice kampt al enige tijd met haarverlies.

Jada Pinkett Smith (Gotham, The Matrix) heeft haar hoofd kaalgeschoren omdat ze al jaren last heeft van haaruitval. Dat heeft de Amerikaanse actrice via Instagram laten weten.

In mei 2018 onthulde Pinkett Smith in haar Facebook-praatprogramma Red Table Talk te kampen met haaruitval. "Toen ik het voor het eerst opmerkte, was ik doodsbang. Na het douchen verloor ik handenvol haar", zei ze destijds. "Ik vreesde direct dat ik kaal zou worden".

Hoewel de nu 49-jarige Pinkett Smith de precieze oorzaak destijds niet kon delen, vermoedde ze zelf dat stress iets te maken had met haar plotselinge haarverlies.

Inmiddels heeft ze dus besloten om deze omstandigheden te accepteren. En gelukkig staat haar nieuwe coupe haar fantastisch. Dat bewijst ze aan haar miljoenen Instagram-volgers met een zeer mooie foto.

De actrice heeft zich laten overtuigen door haar dochter Willow, zo zegt ze op dat social media-platform. "Ik ben bijna vijftig en de jaren daarna zullen goddelijk worden met dit toffe kapsel", schrijft Pinkett Smith verder in het bijschrijft.



NieuwsFilm

meest populair