Eerste reacties 'The Suicide Squad' van James Gunn: De moeite van het kijken waard?

Eerste reacties 'The Suicide Squad' van James Gunn: De moeite van het kijken waard?

Is de film eigenlijk de moeite waard?

Nog een halve maand en dan kan je naar The Suicide Squad van regisseur James Gunn. Deze week vond de eerste persscreening voor de film plaats en kregen we meteen de eerste reacties. En de indruk is behoorlijk positief.

Toen men acteur John Cena naar de film vroeg, was hij duidelijk: "je bent niet klaar". En dat lijkt niet eens zo'n slechte inschatting als we kijken naar de eerste reacties. De hype wordt in elk geval groot voor de DC-film!

De eerste reacties
Critici kregen de kans om na de persscreening bij Warner Bros. al online te reageren op de film. Hoewel de Twitter-reacties vaak wat positiever zijn dan de uiteindelijke recensies, zijn deze reacties wel heel positief. Het moet bijna wel indicatief zijn voor hoe de film bevalt.

Hieronder doen we een greep uit de reacties op sociale media:



The Suicide Squad verwelkomt je in Bell Reve, de gevangenis met het hoogste sterftecijfer in de Verenigde Staten. Daar worden de ergste criminelen van de VS gevangengehouden en zij voegen zich bij het Task Force X om gevaarlijke missies op te lossen. Als ze hun missie met succes uitvoeren, krijgen ze aftrek op hun straf.

Dus als ze de opdracht krijgen om een Nazi-lab neer te halen op een fictief eiland, grijpen ze die kans en gaan ze volop aan de slag.

NieuwsFilm

meest populair