Millie Bobby Brown (Stranger Things) haalt uit naar haar 'ex-vriendje'

Millie Bobby Brown (Stranger Things) haalt uit naar haar 'ex-vriendje'

Er klopt niks van zijn verhaal volgens haar woordvoerders.

De bekende TikTok-ster, Hunter Ecimovic, kwam recentelijk onder vuur te liggen nadat hij bepaalde opmerkingen maakte over actrice Millie Bobby Brown, o.a. bekend van de uiterst populaire serie Stranger Things. Haar woordvoerders zijn het er duidelijk ook niet mee eens.

Het leek er een tijdje op dat Ecimovic een relatie had met Brown toen zij nog maar 16 was. De TikTok-ster liet in enkele videootjes weten dat dit volgens hem ook waar is. Zo zei hij: ''Toen we samen waren, heb ik haar altijd verzorgd''.

Seksgrapjes
Hij ging echter nog verder. De TikTok-ster kreeg namelijk kritiek te verduren, aangezien hij 20 zou zijn geweest toen de actrice nog maar 16 was. Hij zal zich er echter niet voor verontschuldigen, aangezien hij in zijn ogen niks verkeerds heeft gedaan.

Zo gaat Ecimovic verder: ''Alles wat ik deed, was volledig legaal en werd ook 'goedgekeurd' door iedereen met wie ik was''. Tot slot laat hij ook weten 8 maanden bij de familie van de actrice gewoond te hebben: ''Ik dacht dat haar vader en moeder wel op de hoogte van alles waren''.

Leugens
De vertegenwoordigers van de actrice zeggen dat dit helemaal niet klopt: ''Niet allen zijn de opmerkingen van Ecimovic op sociale media oneerlijk, ze zijn ook onverantwoordelijk, beledigend en hatelijk''.

''In plaats van een openbare discussie met hem aan te gaan, willen wij direct actie ondernemen om ervoor te zorgen dat hij dit gedrag voor eens en altijd stopt''. Of hij daadwerkelijk een relatie had met de actrice is echter nog steeds niet duidelijk.

Reactie
Kort daarna liet Ecimovic wel nog van zich horen, opnieuw via een TikTok-videootje: ''Het was een dom idee van mij om het erover te hebben. Ik was erg dronken toen ik die verhalen deelde. Ik heb dan ook veel dingen gedeeld die nooit hadden mogen worden gezegd''.

''Veel van de verhalen waren verzonnen en ik ben het absoluut niet eens met wat ik heb gezegd, dus daar wil ik mijn verontschuldigen voor aanbieden''.

NieuwsFilm

meest populair