Keert de oude crew toch weer terug voor 'Star Trek'?

Keert de oude crew toch weer terug voor 'Star Trek'?

Chris Pine zou toch terug keren samen met zijn crew!

De recente geschiedenis van de Star Trek-franchise op het grote doek is nogal onduidelijk. De series lopen goed, met meerdere projecten van Alex Kurtzman die rustig uitgerold worden op Paramount+. Elk kwartaal komt er weer een nieuwe uit.

Maar sinds we in 2016 voor het laatst naar zo'n film konden gaan, ligt het stil rond de franchise. Het vierde deel in de Kelvin-franchise leek een aantal keren op het punt te staan om gemaakt te worden, maar werd geschrapt. Vervolgens waren er maar liefst drie andere pogingen om een film gemaakt te krijgen, die allemaal niet slaagden.

Kelvin-crew
Deze week werd bekend gemaakt dat Matt Shakman, die eerder de serie WandaVision regisseerde, aan de slag gaat met een nieuwe film in de franchise.

Hij werkt op basis van een scenario van de hand van Lindsey Beer en Geneva Robertson-Dworet. Paramount hoopt volgende lente al te beginnen met de opnames, waarmee het er ook op lijkt dat het project in juni 2023 te zien zou kunnen zijn.

Tegelijk met deze aankondiging was er het gerucht dat Chris Pine en de rest van de Kelvin-crew terug zouden keren. Deadline's hoofdverslaggever Justin Kroll meldt nu dat hier niet direct sprake van is. Volgens hem heeft nog niemand iets getekend.

Dat wil gelukkig niet zeggen dat 't avontuur uiteindelijk niet daadwerkelijk gemaakt wordt. Hier het bericht:



NieuwsFilm

meest populair