Dwayne Johnson deelt goed nieuws over 'Black Adam'

Dwayne Johnson deelt goed nieuws over 'Black Adam'

Johnson benadrukt dat deze film zijn carrière voorgoed zal veranderen!

Dwayne Johnsons heeft via zijn sociale media een setvideo van Black Adam gedeeld, waarin hij de afronding van de opnames van de film viert. Johnson werkte voor de DCEU-film opnieuw samen met zijn Jungle Cruise-regisseur Jaume Collet-Serra.

Black Adam stond eerder bekend als Teth-Adam, een slaaf uit Kahndaq die superkrachten krijgt van de oeroude tovenaar Shazam. Na zijn nieuwe krachten op de verkeerde wijze te hebben gebruikt, wordt Adam duizenden jaren gevangengezet en blijkt hij uiteindelijk de aartsvijand te zijn van Shazam.

We weten echter niet in hoeverre dit verhaal wordt benut in de film over Black Adam. Gezien de connectie met het personage Shazam, had hij eigenlijk al zijn debuut moeten maken in de eerste Shazam!, maar er werd uiteindelijk gekozen voor een solofilm over het personage met Johnson als hoofdrolspeler.

De opnames van Black Adam begonnen afgelopen april en zijn nu dus officieel afgerond. Johnson is duidelijk apetrots op het resultaat, dus laten we hopen dat zijn enthousiasme leidt tot een fantastische superheldenfilm.

[b]Black Adam[/i] moet in de zomer van 2022 de bioscopen bereiken.



NieuwsFilm

meest populair