'The Sopranos'-acteur Steven Van Zandt over prequel-film 'The Many Saints of Newark'

'The Sopranos'-acteur Steven Van Zandt over prequel-film 'The Many Saints of Newark'

Hij mag dan misschien wel niet in de film te zien zijn, hij hielp wel mee.

Nog niet zo heel lang geleden verscheen de trailer van The Many Saints of Newark. Dit is een prequel-film van de legendarische hit-reeks The Sopranos. Muzikant/acteur Steven Van Zandt, die Silvio Dante vertolkte in de serie, laat zich nu over de film uit.

Zo zegt Van Zandt ''David Chase, de schrijver van de film, wilde dat ik een kijkje nam. Ik speel zelf niet mee in de film, al komt er wel een dertig jaar jongere versie van mijn personage in voor''. Ondanks het feit dat Van Zandt dus zelf niet meespeelt, droeg hij wel zijn steentje bij en hielp hij Chase met het script.

Reactie
Volgens Van Zandt is The Many Saints of Newark een langdurig project. Chase, die eveneens als producent zal optreden, sleutelt er namelijk al jaren aan. Zo gaat Van Zandt verder: ''Ik heb de film al gezien, maar wel al een tijdje geleden. Ik vind het dus lastig om er iets over te zeggen, aangezien het misschien een totaal andere film is voordat ze volledig klaar zijn met de montage''.

Over de muziek van de film zegt Van Zandt het volgende: ''David hielp ook al mee aan de muziek van The Sopranos. Het is hetgeen wat hem het meest interesseert. Het is zijn grote passie, dus daar had hij mijn hulp niet voor nodig''.

Nog even wachten
Vanaf 11 november zal The Many Saints of Newark in de Nederlandse bioscoop te zien zijn. In Amerika zullen ze er al wat eerder van mogen genieten, namelijk vanaf vanaf 1 oktober. Hij krijgt daar ook een gelijktijdige release op HBO MAX.

NieuwsFilm

meest populair