Al die 'Young Avengers'-teases van Marvel Studios leiden niet per se ergens toe

Al die 'Young Avengers'-teases van Marvel Studios leiden niet per se ergens toe

Marvel-baas Kevin Feige heeft er nog geen duidelijk plan mee.

De Young Avengers verzamelen zich (nog) niet bij Marvel Studios. Het leek er de afgelopen maanden steeds meer op dat we een team van tienerhelden zouden krijgen in het Marvel-universum.

Immers leerden we in WandaVision al de tweeling Tommy en Billy Maximoff kennen, kwam in The Falcon and the Winter Soldier Eli Bradley voor en zat Kid Loki in Loki. En straks debuteren ook nog eens Kate Bishop, America Chavez en Cassie Lang. Zo lijkt het wel alsof men iets opbouwt.

Niet echt
"Ik heb geen idee. Ik weet eerlijk gezegd niet of, als je Kevin Feige vraagt... nou ja, ik denk dat hij eerlijk zal antwoorden en zal zeggen dat hij het zelfs niet weet," zei Elizabeth Olsen over de Young Avengers tijdens een virtuele Q&A van de New York Film Academy.

"Ze plannen echt een fase en pas als die klaar is gaan ze aan de slag met de volgende. Vanuit mijn perspectief lijkt het alsof het een mogelijkheid is, maar ik denk niet dat ze al een concreet plan hebben," aldus Olsen over Speed en Wiccan als mogelijke leden van het team. "Maar ze houden al hun opties open".

Eerder al wilde Kevin Feige niet bevestigen dat de Young Avengers naar het universum zouden komen. "Je zal zien dat Phase 4 allerlei nieuwe typen personages introduceren en dat het potentieel eindeloos is."

NieuwsFilm

meest populair