Eindelijk wat nieuws: Amazon Prime Video voegde 5 nieuwe films toe deze week

De drooglegging van vorige week wordt gelukkig niet verlengd.

Vorige week was er sprake van een soort drooglegging op Amazon Prime Video, waarbij er geen films werden toegevoegd. Deze week komt daar gelukkig een einde aan en hebben we vijf nieuwe films. We duiken er maar meteen in!

After We Collided (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Roger Kumble | Cast: Josephine Langford, Hero Fiennes-Tiffin, Louise Lombard, Dylan Sprouse
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn... zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

400 Bullets (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tom Paton | Cast: Jean-Paul Ly, Andrew Lee Potts, James Warren, Adesuwa Oni
Gurkha-soldaat Rae bewaakt een Britse militaire post in Afghanistan. Wanneer hij zich bij hem voegt in de vorm van een militaire macht die zich ergens moet verstoppen, realiseert hij zich dat deze nacht misschien wel zijn laatste is.

How to Build a Girl (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Coky Giedroyc | Cast: Beanie Feldstein, Paddy Considine
Een tiener die werkt bij haar familie uit de arbeidersklasse woont in sociale huur in Wolverhampton, Engeland. Ze groeit uiteindelijk op tot een populaire, maar geconflicteerde muziekjournalist.

The Rolling Stones: From the Vault - Live at Roundhay Park 1982 (2015)
Bekijk de afbeeldingCast: Mick Jagger, Keith Richards, The Rolling Stones, Charlie Watts
Deze niet eerder uitgebrachte liveshow van Rolling Stones is afkomstig van hun optreden in Roundhay Park in Leeds, Engeland op 25 juli 1982. Deze show was het laatste concert van hun Europese tournee in 1982.

T'padashtun (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edon Rizvanolli | Cast: Adriana Matoshi, Jason de Ridder, Niki Verkaar, Hugo Koolschijn
Een eenzame jongen die in Amerstam woont met zijn vluchtelingenmoeder uit Kosovo, komt alsmaar in de problemen, terwijl hij haar acceptatie probeert te winnen. Maar de oorlogstrauma's, die zijn moeder voor hem verborgen houdt, zetten zijn wereld op de kop.

NieuwsFilm

meest populair