Celebrity

Adele ziet er tegenwoordig uit als een supermodel

De zangeres was voor het eerst in lange tijd weer op date (althans, voor zover we kunnen nagaan).

door FilmTotaal om 11:44 in Celebrity
De Britse zangeres Adele is dit weekend gespot tijdens een date met een bekende sportmanager. Dat is voor het eerst sinds ze een scheiding aanvroeg van haar voormalige partner in september 2019.

De wereldster bezocht zaterdag een basketbalwedstrijd in Amerika met Rich Paul, een bekende uit de sportwereld. Adele had het duidelijk erg naar haar zin tijdens deze date, zo blijkt uit de foto's die natuurlijk zijn gemaakt.

Strak en stralend
Adele is de afgelopen jaar enorm veel afgevallen. Toen ze voor het eerst een foto deelde van haar nieuwe look, verraste ze werkelijk vriend en vijand. Ook deze nieuwe foto's van haar date maken duidelijk dat ze er echt geweldig uitziet.

Over haar date
Paul zit er erg warmpjes bij. Hij heeft veel geld verdiend als manager van allerlei bekende sporters en heeft een geschat vermogen van boven de dertig miljoen. Natuurlijk heeft Adele zelf ook niets te klagen; zij is een van de succesvolste musici van haar generatie.

Muziek op laag pitje
Naast het daten is Adele momenteel ook druk met haar volgende studioalbum. Haar laatste plaat 25 verscheen alweer zes jaar geleden. Daarvoor maakte ze het nummer Skyfall voor de gelijknamige James Bond-film.

NieuwsFilm

meest populair