Celebrity

'Afgrijselijke moeder' Emily Ratajkowksi haalt uit naar haar haters

De actrice kwam onder vuur te liggen voor een controversieel kiekje met haar baby.

door FilmTotaal om 13:46 in Celebrity
De bloedmooie actrice (en model) Emily Ratajkowski werd drie maanden geleden voor het eerst moeder. Vorige maand deelde ze nog een kiekje met haar babytje, maar hier kwam héél erg veel kritiek op. De Gone Girl-actrice blikt hier nu op terug.

Ratajkowski werd namelijk flink bekritiseerd vanwege de manier waarop ze haar zoontje van 3 maanden vasthield. Ze heeft de foto sindsdien van haar Instagram-pagina verwijderd, maar blikt nu wel terug op het incident.

Reactie
Zo vergelijkt zij de recente aanvallen op haar met soortgelijke aanvallen in het verleden tegen Britney Spears: ''We denken nu allemaal terug toen Britney Spears ten schande werd gemaakt en een slechte moeder werd genoemd''.

''We praten nu dan ook over hoe we het allemaal 'beter moeten doen', maar ondertussen zijn mijn berichten gevuld met vreselijke opmerkingen die bijna allemaal gaan over hoe ik het niet verdien om moeder te zijn. Schaam jullie allemaal!''

Meer dan genoeg
Tot slot voegt ze toe: ''Het kan me eerlijk gezegd weinig schelen of je mij haat, of beroemdheden haat (of vrouwen in het algemeen) maar het is ongelofelijk eng om moeder te worden en dat vreemdelingen mij dan vertellen dat ik een afschuwelijke moeder ben''.

NieuwsFilm

meest populair