Ambitieus vervolg op 'Zack Snyder's Justice League' nu al in de problemen

Ambitieus vervolg op 'Zack Snyder's Justice League' nu al in de problemen

De motion comic wordt beschuldigd van stelen.

Een fanproject dat als doel heeft een motion comic rond de oorspronkelijke plannen van Zack Snyder voor Justice League te maken, wordt beschuldigd van diefstal. De motion comic tekent letterlijk artwork van andere comic-kunstenaars over.

Sinds de release van de Snyder Cut eerder dit jaar, hebben we heel veel geleerd over de plannen voor de twee vervolgen die Snyder wilde maken op Justice League. Die twee films zullen er niet komen, maar het project van LightCast wil de verhalen alsnog vertellen.

Storyboards gebruiken
Voor de motion comic gebruikt men de storyboards die door Snyder, Jim Lee en Geoff Johns voor de twee vervolgen. Het is een non-profit project, dat geld wil ophalen voor de American Foundation for Suicide Prevention, ter ere van de dochter van Snyder, Autumn.

Maar nobele doelen ten spijt, het project lijkt nu wel in de problemen te komen. Het blijkt namelijk dat heel wat werk actief gekopieerd wordt voor specifiek deze motion comic.

LightCast blijkt heel nauwgezet ander artwork over te trekken ten gunste van het eigen project. Dat ligt niet heel goed bij fans, die er natuurlijk niet voor terugschrikken dat te laten weten op sociale media. Hieronder een van de voorbeelden:



NieuwsFilm

meest populair