Celebrity

Zo rijk is Marvel-actrice Scarlett Johansson

De actrice wist al een flink vermogen te verzamelen.

door FilmTotaal om 14:23 in Celebrity
Actrice Scarlett Johansson was in 1994 voor het eerst in een film te zien. De toen tienjarige Johansson was te zien als het personage Laura Nelson in de komedie North met onder meer Elijah Wood, Bruce Willis en Jon Lovitz. Het bleek de start van een indrukwekkende Hollywood-carrière.

De afgelopen jaren is Johansson uiteraard bekend van haar rol als Natasha Romanoff / Black Widow in het Marvel Cinematic Universe. Recent verscheen haar solofilm Black Widow en daarvoor kreeg ze heel wat miljoenen.

Maar ze was ook in heel wat andere uiteenlopende kleine en grote producties te zien. De afgelopen jaren in films als Marriage Story, Jojo Rabbit en Ghost in the Shell en daarvoor in onder meer Lucy, Under the Skin, The Other Boleyn Girl en Lost in Translation.

Wat is het vermogen van Scarlett Johansson
Er zwerven verschillende schattingen van het vermogen van Johansson online en uiteraard heeft ze vele miljoenen tot haar beschikking. Het vermogen wordt geschat op circa $165 miljoen en misschien wel een kleine $200 miljoen. Ze heeft alleen al zo'n $20 miljoen aan huizen tot haar beschikking.

Johansson zou circa $10 tot 20 miljoen per blockbuster krijgen en ook nog eens een bedrag van zo'n $10 tot 20 miljoen via andere activiteiten, zoals het aanprijzen van bekende merken.

NieuwsFilm

meest populair