Marvel-universum kan nu echt alles en dus komt Werewolf by Night ook langs

Marvel-universum kan nu echt alles en dus komt Werewolf by Night ook langs

Marvel voegt weerwolven toe!

We horen al sinds 2019 dat de Werewolf by Night zijn debuut gaat maken in het Marvel Cinematic Universe. Kevin Smith onthulde toen dat hij het personage niet mocht gebruiken in een Marvel Television-serie vanwege plannen op het grote doek.

Een tijdje geleden ging al het gerucht dat Marvel Studios van plan zou zijn om de Werewolf by Night te introduceren in de serie Moon Knight. Hoewel dat allerminst zeker is en ook absoluut geen bevestiging, lijkt het er wel op dat er plannen zijn.

De Werewolf by Night
Smith onthulde tijdens een podcast dat hij het idee had om de Werewolf by Night te gebruiken in een serie. Maar hij kreeg van Marvel Television-baas Jeph Loeb te horen dat hij het personage niet mocht gebruiken.

"Ik nam contact op met Walter Flanagan van Comic Book Men en vertelde hem dat ik alle fucking 70 personages wilde gebruiken. Walt gaf suggesties en een daarvan was de Werewolf by Night, die zeker op de lijst stond," aldus Smith over zijn tijd aan een Howard the Duck-serie.

"Ik ging naar Jeph en vertelde hem wat ik van plan was om te gaan doen, en dat was het moment waarop hij: 'Je kan de Werewolf by Night niet gebruiken', en ik vroeg hem waarom. Zij zeiden: de filmdivisie gaat hem gebruiken."

NieuwsFilm

meest populair