'Shang-Chi' en 'Black Widow' krijgen een onverwachte crossover

Deze hadden we niet zien aankomen.

We horen al een tijdje dat de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een cameo heeft van een Black Widow. En precies dat is vandaag bevestigd door niemand minder dan Marvel-baas Kevin Feige.

Al een tijdje ging er het gerucht dat er een Black Widow te zien zal zijn in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Tijdens een Black Widow-watchparty op Twitter eerder deze week, hintte het meesterbrein achter het Marvel-universum op een crossover.

Crossover met Black Widow
Volgens Feige kunnen we verwachten dat de Widow die gespeeld wordt door Jade Xu "een korte cameo in een toekomstige Marvel-film" heeft. Dat er al geruchten gingen over haar verschijning in Shang-Chi, maakt het des te waarschijnlijker dat ze in precies die film zit.

Hieronder de tweet:



Daarmee lijkt het eigenlijk wel praktisch zeker dat we straks een cameo zien van deze Black Widow in de eerste solofilm voor een Aziatische superheld in het Marvel-universum. Die rol is voor Simu Liu, die voor het eerst te zien is als Shang-Chi.

Naast hem zien we in deze Marvel-film overigens ook andere bekenden: Wong uit de Doctor Strange-films en de Abomination van de Hulk-franchise is te zien.

NieuwsFilm

meest populair