Algemeen

'Shang-Chi' en 'Black Widow' krijgen een onverwachte crossover

Deze hadden we niet zien aankomen.

door Jim Pedd om 08:37 in Algemeen
We horen al een tijdje dat de film Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings een cameo heeft van een Black Widow. En precies dat is vandaag bevestigd door niemand minder dan Marvel-baas Kevin Feige.

Al een tijdje ging er het gerucht dat er een Black Widow te zien zal zijn in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Tijdens een Black Widow-watchparty op Twitter eerder deze week, hintte het meesterbrein achter het Marvel-universum op een crossover.

Crossover met Black Widow
Volgens Feige kunnen we verwachten dat de Widow die gespeeld wordt door Jade Xu "een korte cameo in een toekomstige Marvel-film" heeft. Dat er al geruchten gingen over haar verschijning in Shang-Chi, maakt het des te waarschijnlijker dat ze in precies die film zit.

Hieronder de tweet:Daarmee lijkt het eigenlijk wel praktisch zeker dat we straks een cameo zien van deze Black Widow in de eerste solofilm voor een Aziatische superheld in het Marvel-universum. Die rol is voor Simu Liu, die voor het eerst te zien is als Shang-Chi.

Naast hem zien we in deze Marvel-film overigens ook andere bekenden: Wong uit de Doctor Strange-films en de Abomination van de Hulk-franchise is te zien.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Voelt een beetje als het laatste seizoen van Buffy en Angel: net als dat je een hele lading Slayers had die in het wild los lopen, zo heb je nu ook een hele lading Black Widows die hun intrede hebben gedaan in het MCU.

RogueWon

Avatar

Oh nee he, nog meer Black Widow in het MCU? Alsjeblieft niet. Dan moet ik nog meer gaan bashen Smiley face Doe het David Mills niet aan!

Master Of Films

Avatar

Waarom geen crossover met Loki waarin we zien dat Alligator Loki een theekransje heeft met Great Protector.

NieuwsFilm

meest populair