Video

Trailer voor 'Malignant': nieuwe kwaadaardige horrorfilm van James Wan

Na Saw, Insidious en The Conjuring is er nu Malignant.

door Bram de Groot om 12:28 in Video
Regisseur James Wan is de persoon achter de grote successen Saw, Insidious en The Conjuring. Binnenkort verschijnt er van Wan een nieuwe horrorfilm en mogelijk is dit de start van een nieuwe reeks.

Hieronder zie je de eerste trailer voor Malignant waarin het personage Madison verstard raakt door schokkende visioenen van gruwelijke moorden. Haar kwelling verergert als ze ontdekt dat deze gruwelijke dromen angstaanjagende realiteiten blijken te zijn.

Eerste trailer voor Malignant
In Malignant - wat Kwaadaardig betekent - zijn er rollen voor onder meer Annabelle Wallis, Maddie Hasson, George Young, Michole Briana White, Jake Abel, Jacqueline McKenzie en Mckenna Grace.Vanaf 2 september in de Nederlandse bioscoop
In Nederland moet de horrorfilm op 2 september in de bioscoop verschijnen. In de States is dat op 10 september, en dan ook gelijk op HBO Max. Hieronder het bijhorende affiche.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Maac

Avatar

Voor een horrorfilm vind ik de CGI nogal zwaar aangezet voor mijn smaak, maar James Wan doet wat hij hoort te doen: horrorfilms maken!

Robbepost

Avatar

Mee eens.
In het begin als die ruimte verandert en later in de trailer nog eens is wel heel CGI.
Dat maakt het direct nep vind ik. Subtiele horror vind ik vaak beter/enger en bovenal realistischer.

Spider-fan

Avatar

Het is jammer dat die films van Wan en Blumhouse vrijwel altijd dezelfde look hebben: altijd die wat blauwige belichting. Op zich kijk ik ze wel en ze zijn ook wel leuk, en de schrikeffecten werken meestal goed, maar ik heb er geen één in de kast staan. Eén of twee keer kijken is wel genoeg voor mij.
Ook met die titels is er niet veel variatie, alsof je woorden in een woordenboek opzoekt die slechte eigenschappen aanduiden: Sinister, Insidious, Malignant. Betekent allemaal zo'n beetje hetzelfde.
Maar goed, ik zal het als horrorliefhebber zeker weer kijken.

rep_robert

Avatar

@Spider-fan

Voor een horrorfilm liefhebber vind ik je wel te kritisch. Wan is de beste horrorregisseur die Hollywood de laatste 17 jaar heeft gekend (Saw, Insidious 1&2, Conjuring 1&2). De kwaliteit van zijn films overstijgt alle andere Blumhouse meuk met gemak.
De herkijkwaarde.. Tsja.. Ligt erg hoog en bij deze horrorfilmliefhebber staat alles van hem wel in de kast.
Sinister heeft verder niks met James Wan als regisseur te maken

Spider-fan

Avatar

Ik vind de films ook niet slecht, ik hou gewoon meer van ander soort horror. De films leunen ook erg sterk op de schrikeffecten vind ik - haal je die weg dan blijft er niet zoveel over. En ze zien er allemaal hetzelfde uit. En dan dat 'waargebeurd' sausje erover bij The Conjuring en Annabelle, voegt voor mij niet zoveel toe.
Ik kijk ze wel met plezier, maar ik vind het geen klassiekers ofzo. Te formule-matig - een herhaling van steeds gelijksoortige cameratrucjes en schrikeffecten. Niet slecht gedaan, maar steeds meer van hetzelfde.

Sinister vond ik dan op zich de beste van Blumhouse, en met dingen als Saw of andere martelhorror heb ik helemaal niks. De Halloween remake was redelijk tot goed, maar Black Christmas of Craft: Legacy zijn wel erg zwak - Blumhouse lijkt nu zoveel mogelijk remakes te willen maken, of ze nou een goed idee ervoor hebben of niet.

NieuwsFilm

meest populair