Nieuw bewijs dat Daredevil terugkeert in 'Spider-Man: No Way Home'?

Nieuw bewijs dat Daredevil terugkeert in 'Spider-Man: No Way Home'?

Maar trekt hij ook zijn kostuum aan?

De kans dat Peter Parker (Tom Holland) wordt bijgestaan door Marvels advocaat Matt Murdock alias Daredevil lijkt met de dag groter te worden. Nu heeft acteur Charlie Cox namelijk weer op een zeer opvallend moment een fanbijeenkomst afgezegd.

Fans zijn er steeds meer van overtuigd dat Marvels televisieheld Daredevil terugkeert in Spider-Man: No Way Home. Een opvallende nieuwe ontwikkeling rondom acteur Charlie Cox is voor hen het zoveelste bewijs.

De acteur was namelijk aangekondigd voor Celebrity Fan Fest in San Antonio, een evenement dat begin volgende maand plaatsvindt, maar heeft laten weten toch niet te kunnen, zo laat de organisatie weten op Twitter.

En die afzegging komt op een opvallend moment, want uitgerekend nu schijnen de reshoots voor Spider-Man: No Way Home aan de gang te zijn. Volgens de bekende paparazzo Atlanta Filming is regisseur Jon Watts daar sinds vorige week mee bezig.

De geruchten dat Cox in de derde Spider-Man-film te zien zal zijn, gaan al heel lang rond. De meeste insiders lijken het er over eens te zijn dat Matt Murdock alleen opduikt als advocaat en niet in zijn hoedanigheid als gemaskerde burgerwacht. De rechten van het personage waren tot begin vorig jaar in handen van Netflix.

Spider-Man: No Way Home verschijnt in december in de bioscopen. Een trailer is nog niet verschenen.

NieuwsFilm

meest populair