Bizar maffe trailer 'Vacation Friends' met John Cena

Bizar maffe trailer 'Vacation Friends' met John Cena

John Cena is dol op drugs en andere gekkigheid.

De Amerikaanse celeb John Cena duikt de afgelopen jaren op in uiteenlopende grote bioscoopfilms. Zo zagen we hem recent nog in Fast & Furious 9. Nu hebben we de trailer voor de film Vacation Friends.

In de komedie Vacation Friends zien we de spierbundel naast namen als Meredith Hagner, Lil Rel Howery en Anna Maria Horsford en de regie lag in handen van Clay Tarver. In de States staat Vacation Friends vanaf 27 augustus op Hulu. Het is nog niet bekend hoe de komedie in Nederland verschijnt.



Vacation Friends
In Vacation Friends raken Marcus en Emily bevriend met de wilde en naar spanning zoekende feestgangers Ron en Kyla in een resort in Mexico. Levend in het moment laat het meestal nuchtere paar zien compleet los om te genieten van een week van ongeremd plezier en losbandigheid met hun nieuwe 'vakantievrienden'.

Maanden na hun uitspatting zijn Marcus en Emily geschokt wanneer Ron en Kyla onuitgenodigd op hun bruiloft verschijnen. Ze creëren chaos en bewijzen dat wat er op vakantie gebeurt, niet per se op vakantie hoeft te blijven.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair