Algemeen

Netflix kondigt 'Army of the Dead 2' van Zack Snyder aan

De filmmaker heeft een exclusieve deal met de streamingdienst.

door Bram de Groot om 12:20 in Algemeen
Dit jaar wist Army of the Dead de nodige indruk te maken. De stevige zombiefilm van Zack Snyder zou door maar liefst 75 miljoen huishoudens zijn bekeken in de eerste maand na de release.

Nog dit jaar moet de prequelfilm Army of Thieves verschijnen en er wordt gewerkt aan de animatieserie Army of the Dead: Lost Vegas. Als onderdeel van een first look deal tussen Netflix en Snyder zal de filmmaker Army of the Dead 2 maken.

Army of the Dead 2: direct vervolg
Overigens gaat Snyder ook met andere Netflix-producties aan de slag. Zo regisseert hij de scifi-film Rebel Moon, een soort van Star Wars-film. Deze wordt begin 2022 opgenomen.

Daarna gaat Snyder aan de slag met Army of the Dead 2. "Ik wil zoveel mogelijk content van hoge kwaliteit maken op grote schaal. Grote projecten en grote films," aldus Snyder over de deal met Netflix. De deal lijkt te bevestigen dat Snyder geheel vaarwel zegt tegen het DC Extended Universe.

Voor Army of the Dead 2 keert scriptschrijver Shay Hatten terug en de kans is groot dat er ook bekende gezichten uit de eerste film terugkeren. Verwacht de film niet eerder dan eind 2023 of ergens in 2024.

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Lurking metafan

Avatar

Army of the Dead was onderhoudend, maar ik ben toch eigenlijk wel meer benieuwd naar Snyders Rebel Moon dan naar de Army ot Dead sequel.

Robbepost

Avatar

Sjakie is on fire!!!!!!

Sietzet

Avatar

YES!!!! En Zack Snyder die terug keert, blij mens. Een van de vermakelijkste films dit jaar

RogueWon

Avatar

Haha ik zie dat sommige Sjakie-groupies mij al voor zijn. Sjakie = love, Sjakie = life.

Gigan72

Avatar

Sjakkie in the house

Master Of Films

Avatar

Mededeling aan iedereen. Kraak Army of the Dead 2 niet af met je testosteron gedreven commentaar. Dan ga je maar WW'84 of Black Widow kijken. We kijken voor het plezier, en kritiek is niet welkom op Filmtotaal.

Lurking metafan

Avatar

Meh, ik ga toch liever naar de Resident Evil reboot, als ik een goede zombiefilm wil zien dan Army ot Dead 2 met die punkrock zombies.

En Snyder is toch maar niets anders dan een mooifilmer en de nieuwe Michael Bay, Sucker Punch en zijn krampachtige poging een Christopher Nolan 'The Dark Knight'-style DC universum neer te zetten (zonder Nolans talent) zijn daar nog het beste voorbeeld van.
Niks bijzonders als regisseur, 300 was zijn top.


... too much? Smiley face Smiley face

RobzZ01

Avatar

Gezien het feit dat Sucker Punch kapot geknipt is door WB en Bay nog nooit iets op het scherm heeft gezet qua karakterontwikkeling dat lijkt op wat Snyder deed met bijv. Cyborg zit je er nét eventjes naast.

Nolan is niet voor niets fan van onze Sjakie! Zie je het al voor je? Nolan die fan is van Bay? :P

NieuwsFilm

meest populair