Celebrity

Probeert Drew Barrymore Leonardo DiCaprio te versieren?

Terwijl de acteur het heeft over iets heel belangrijks, laat de actrice even weten hem 'hot' te vinden.

door FilmTotaal om 13:04 in Celebrity
Leonardo DiCaprio is niet alleen een van de beste acteurs vandaag de dag, hij zet zich ook in voor het welzijn van de planeet. Recentelijk deelde de met een Oscar bekroonde acteur weer een paar feitjes op zijn Instagram-pagina, en niemand minder dan Drew Barrymore wilde hier even op reageren.

De twee waren samen te zien in de 1992-film Poison Ivy en zo te zien heeft Barrymore nog goede herinneringen aan de de acteur overgehouden. Terwijl hij op sociale media het weer eens had over de klimaatverandering en de effecten die dit met zich zal meebrengen, maakte de actrice even gebruik van de situatie om een complimentje te geven.

Heet
Zie hieronder de berichten van DiCaprio.Barrymore kwam vervolgens met twee verschillende reacties. Zo zei ze in de eerste instantie: ''Ik wil je even bedanken dat je zoveel doet voor onze aarde!''

Vervolgens schreef de actrice dat het vreselijk is dat de planeet opwarmt en dat er maar een iemand is die 'hot' mag zijn, namelijk DiCaprio zelf: ''Jij zou de enige moeten zijn die hot is en niet onze planeet!''.

NieuwsFilm

meest populair