Celebrity

Angelia Jolie wil rechter die Brad Pitt zijn zin geeft dumpen

Een vervelend en voortslepend rechtbankdrama.

door FilmTotaal om 14:13 in Celebrity
Angelina Jolie kan tot aan het hooggerechtshof proberen om de rechter in de voogdijzaak tegen haar ex-man Brad Pitt vervangen te krijgen. Dat heeft de Amerikaanse gossipsite Hollywood Life uitgezocht. De actrice beschuldigt de rechter van partijdigheid.

Begin deze maand beschuldigden de advocaten van Jolie rechter John Ouderkirk, een privérechter die haar ook in het echt met Pitt heeft verbonden in gelukkigere tijden, opnieuw van partijdigheid. De actrice meent dat hij onterecht bewijsmateriaal van haar kant heeft genegeerd.

Ook vindt Jolie het schandalig dat haar kinderen niet mochten getuigen. Volgens het juridische team van Jolie hebben drie van haar kinderen daar wettelijk recht op, gezien hun leeftijd. Ook is ze niet blij dat Ouderkirk eerder heeft besloten dat Pitt meer tijd met zijn kinderen mag doorbrengen.

Jolie wil Ouderkirk dan ook zo snel mogelijk van de zaak afkrijgen, maar dat kan nog weleens een lang proces gaan worden. "Ze kan de zaak tot aan het hooggerechtshof voeren. Ze kan in beroep gaan tegen de beslissing die in hoger beroep wordt genomen", vertelt de door Hollywood Life ingeschakelde expert.

De advocaten van Pitt voeren weer aan dat Jolie simpelweg een spelletje aan het spelen is. "Ze doet er alles aan om de boel te vertragen", zeiden zij eerder in de rechtbank.

De deskundige ziet dit wel vaker gebeuren. "In hoger beroep gaan is een veelgebruikte tactiek", aldus de expert. "Pitt zou dan ondertussen wel een tijdelijk besluit kunnen aanvragen zodat hij zijn kinderen alsnog vaker kan zien".

NieuwsFilm

meest populair