Algemeen

Nieuwe film Jordan Peele (Get Out, Us) krijgt titel 'Nope' én mysterieuze poster

Wat die wolk op de poster ook is, het belooft niet veel goeds.

door Zilko Tarici om 19:54 in Algemeen
Iemand als Jordan Peele kan de eerste poster voor zijn nieuwe film zomaar, zonder enige toelichting, plaatsen via zijn Twitter-account en het wordt direct door de hele wereld opgepikt. Dat gebeurde vandaag ook toen Peele de poster van zijn nieuwe film Nope onthulde.

Nope wordt omschreven als de nieuwe 'terreur' van Oscarwinnaar Peele, met hoofdrollen voor Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun.

Yes to Nope!
Het enige dat we tot dusver, naast de titel en de poster, weten over Nope is dat het een psychologische horror-thriller wordt die geregisseerd wordt door Peele en op 22 juli 2022 de Amerikaanse bioscopen bereikt. Net als bij Get Out en Us het geval was, is het mysterie rondom het project hetgeen dat fans en horrorfanaten erg kunnen waarderen.

In november 2020 werd al onthuld dat Peele de film zou maken voor Universal Pictures. Daarna werden ook de castleden onthuld, waarvan Jesse Plemons toen nog onderdeel uitmaakte. Plemons moest echter kiezen tussen Nope en Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese, en die keuze was snel gemaakt.

Check hieronder de poster van Nope!
3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Spider-fan

Avatar

Deze titel geeft het antwoord op de vraag of ik Get Out iets vond.

Maac

Avatar

Ik vond Get Out geweldig, maar juist Us weer helemaal niets (op de intro na).
Wel een capabele regisseur die Peele, dus een volgend project wil ik wel zien.

Spider-fan

Avatar

Ik heb Us nog niet gezien. Get Out vond ik trouwens niet écht slecht, maar gewoon niet zo bijzonder. Het was ook nauwelijks een horrorfilm - alleen tegen het eind een beetje. Je gaat te veel verwachten waarschijnlijk als een film helemaal de hemel in geprezen wordt. Dat is met Oscar-winnende films vaak zo. Je hebt wel Oscar-winnaars die echt bijzonder zijn, zoals Lawrence of Arabia die ik gister zag, dat is echt een enorm spektakel, maar er zijn ook jaren dat er niet zulke bijzondere films zijn en er toch Oscars vergeven moeten worden.

De Twilight Zone revival van Peele is geflopt volgens mij. Lovecraft Country is wel goed ontvangen, maar na één seizoen gestopt geloof ik. Die twee zou ik nog wel een keer willen zien. Ik hou van zowel Twilight Zone als Lovecraft.

NieuwsFilm

meest populair