Nieuwe film Jordan Peele (Get Out, Us) krijgt titel 'Nope' én mysterieuze poster

Nieuwe film Jordan Peele (Get Out, Us) krijgt titel 'Nope' én mysterieuze poster

Wat die wolk op de poster ook is, het belooft niet veel goeds.

Iemand als Jordan Peele kan de eerste poster voor zijn nieuwe film zomaar, zonder enige toelichting, plaatsen via zijn Twitter-account en het wordt direct door de hele wereld opgepikt. Dat gebeurde vandaag ook toen Peele de poster van zijn nieuwe film Nope onthulde.

Nope wordt omschreven als de nieuwe 'terreur' van Oscarwinnaar Peele, met hoofdrollen voor Daniel Kaluuya, Keke Palmer en Steven Yeun.

Yes to Nope!
Het enige dat we tot dusver, naast de titel en de poster, weten over Nope is dat het een psychologische horror-thriller wordt die geregisseerd wordt door Peele en op 22 juli 2022 de Amerikaanse bioscopen bereikt. Net als bij Get Out en Us het geval was, is het mysterie rondom het project hetgeen dat fans en horrorfanaten erg kunnen waarderen.

In november 2020 werd al onthuld dat Peele de film zou maken voor Universal Pictures. Daarna werden ook de castleden onthuld, waarvan Jesse Plemons toen nog onderdeel uitmaakte. Plemons moest echter kiezen tussen Nope en Killers of the Flower Moon van Martin Scorsese, en die keuze was snel gemaakt.

Check hieronder de poster van Nope!


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair