Ninja-actie op gave posters van 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'

Ninja-actie op gave posters van 'Snake Eyes: G.I. Joe Origins'

De snelle held van Henry Golding in actie.

Gisteren ging de film Snake Eyes: G.I. Joe Origins van regisseur Robert Schwentke ((RED, R.I.P.D.) in de Nederlandse bioscopen in première. Hieronder twee nieuwe posters.

Het is duidelijk dat de derde G.I. Joe-film na G.I. Joe: Rise of Cobra (2009) en G.I. Joe: Retaliation (2013) opnieuw een popcornfilm is waar je vooral niet teveel bij moet nadenken.

De hoofdrol van Henry Golding (Crazy Rich Asians, The Gentlemen) wordt in ieder geval geprezen en de actiescènes zijn ook voldoende vermakelijk zijn.

Twee nieuwe posters voor Snake Eyes: G.I. Joe Origins
Hieronder zie je twee nieuwe posters voor de film waarin je ook rollen zien van Andrew Koji als Thomas "Tommy" Arashikage / Storm Shadow, Úrsula Corberó als Baroness, Samara Weaving als Scarlett, Iko Uwais als Hard Master en Peter Mensah als Blind Master.

Bekijk de afbeelding

Bekijk de afbeelding
In de G.I. Joe-film wil Snake Eyes een van de elite-moordenaars van de Arashikage-clan worden. De moordenaars van de Arashikage-clan nemen banen aan die niemand anders durft te doen en alleen bijzonder goede jagers worden voor hen geselecteerd. Snake Eyes is vastbesloten om Hard Master met zijn leraar te trainen om zijn doel te bereiken.



NieuwsFilm

meest populair