Pakkende trailer voor 'Demonic' van Neill Blomkamp

De regisseur van District 9.

Volgende week verschijnt de horrorfilm Demonic van District 9, Elysium en Chappie-regisseur Neill Blomkamp in de Amerikaanse bioscopen. Hieronder hebben we de laatste trailer.

In Demonic niet de typerende scifi-tintje van Blomkamp. Hij koos dit keer voor een bovennatuurlijke horrorthriller waarin een jonge vrouw angstaanjagende demonen laat los wanneer bovennatuurlijke krachten worden onthuld. Dit komt doordat er een decennia-oude kloof tussen moeder en dochter wordt blootgelegd.

Trailer voor Demonic
Hieronder zie je de trailer voor de film waarin je rollen ziet voor onder meer Nathalie Boltt, Chris William Martin, Carly Pope, Michael J Rogers en Andrea Agur. Geen grote namen dus, maar hopelijk wel een film om voldoende bij de gruwelen.



"De hoofdpersoon is een meisje dat vervreemd is van haar moeder," zei Blomkamp eerder in een interview met Entertainment Weekly. "In de loop van de film wordt ze een soort van herenigd met haar moeder en leren we over een of ander gek achtergrondverhaal waarvan ze zich niet bewust was. Ik zou zeggen dat het een kruising is tussen sciencefiction en horror."

NieuwsFilm

meest populair