Margot Robbie sliep 2 jaar met kartonnen versie van John Cena

Margot Robbie sliep 2 jaar met kartonnen versie van John Cena

Haar ex-vriendje was een gigantische fan van de worstelaar.

Margot Robbie en John Cena zijn samen te zien in The Suicide Squad. De twee sterren zijn op dit moment de film ook volop aan het promoten en tijdens een recent interview liet de actrice een grappig weetje los.

Zo zegt Robbie: ''Toen ik nog een kind was keek ik wel vaker WWE. Ik was toen helemaal weg van the Undertaker. Toen ik echter een tiener was stopte ik met kijken. Ik pakte het pas weer enkele jaren later, eind tiener, begin twintiger, weer op.''

Cena
''Destijds had ik een vriendje die helemaal weg was van John Cena'' gaat ze verder. ''Voor zijn 21ste verjaardag had hij zichzelf verkleed als John en kreeg hij ook levensgrote kartonnen uitsnijding van hem, die in zijn slaapkamer kwam te staan''.

''We waren zo'n twee jaar samen, dus twee jaar lang sliep ik in een kamer waar John Cena naast mijn bed stond. Het kwam soms wel eens voor dat ik wakker werd en schrok van de gedaante in mijn kamer. Maar dan dacht ik in een keer van: 'Oh, het is oké, het is gewoon John!'''

Hetzelfde
Ondanks het feit dat Robbie het verhaal oorspronkelijk helemaal niet wilde delen met Cena, vertelde ze het hem direct toen ze hem ontmoette.

De actrice wist het goed gemaakt: zij kwam aan met een grote kartonnen uitsnijding van Robbie's Harley Quinn-personage. De actrice zei dan ook dat 'haar' Cena twee jaar in zijn kamer zou moeten laten staan, een uitdading die de acteur aangaat.

NieuwsFilm

meest populair