Eerste reacties op 'Free Guy' van Ryan Reynolds: De moeite waard?

Eerste reacties op 'Free Guy' van Ryan Reynolds: De moeite waard?

De eerste reacties zijn laaiend enthousiast!

Free Guy lijkt zomaar eens een grote zomerhit te kunnen worden. De film met Ryan Reynolds in de hoofdrol, krijgt zijn eerste reacties en die zijn erg positief.

In de film spelen Reynolds, Jodie Comer en Joe Keery de hoofdrollen. De sci-fi komediefilm draait om Guy. Hij is een non-player character in een open-world videogame genaamd Free City.

De eerste reacties
In de film verlangt Guy enorm naar een beter leven. Die kans krijgt hij als hij Milly ontmoet, een van de ontwikkelaars achter de game. Guy leert dankzij haar over de werkelijke toedracht van zijn bestaan en besluit de held van zijn verhaal te worden. En dus gaat hij de samenwerking aan met Milly, voordat uitgever Antoine het spel af kan sluiten.

Reynolds is te zien als Guy, de rol van Milly wordt gespeeld door Comer en Joe Keery (die je kent van Netflix-serie Stranger Things) speelt ontwikkelaar Keys. Verder is Taika Waititi te zien als Antoine.

Hieronder doen we een greep uit de eerste reacties op dit nieuwe vehikel van Reynolds. En wat blijkt? Die zijn heel positief!



NieuwsFilm

meest populair