Algemeen

'The Suicide Squad' is de ultieme comicbookverfilming

Daar mikte James Gunn enorm op.

door Jim Pedd om 10:27 in Algemeen
Nog een paar weken en dan mogen DC-fans in de bioscoop naar wat het meest opwindende DC-project in jaren is: The Suicide Squad van regisseur James Gunn.

Die film heeft een groot ensemble en de eerste reacties duiden erop dat het een knotsgekke spektakelfilm is, waarin Gunn op z'n best is. Nu vertelt de acteur over de film en legt hij uit dat het eigenlijk de ultieme comicbookverfilming moet zijn.

Ultieme comicbookverfilming
"Eerlijk gezegd wilde ik vooral de ultieme comicbookverfilming ooit maken, en the Suicide Squad maken op basis van een van mijn favoriete boeken ooit van John Ostrander, over een groep enorme crappy superschurken die als kanonnenvoer ingezet worden door de Amerikaanse regering voor Black Ops," begon Gunn.

"Ze worden ingeschakeld voor zelfmoordmissies waarbij de meesten van hen doodgaan. Deze groep van Suicide Squad leden gaat naar Corto Maltese, een fictief eiland voor de kust van Argentinië en proberen daar een opstand te stoppen."

En dat gaan ze lang niet allemaal overleven. Recent grapte Gunn al dat hij vond dat mensen wel erg optimistisch waren bij het inschatten van het aantal slachtoffers. Niemand is veilig.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

centr1no

Avatar

Na net voor het eerst wat trailers/teasers gekeken te hebben van deze film ben ik er van overtuigd dat de eerste Suïcide Squad in de toekomst alleen nog maar vermeld gaat worden als contrast. Wat die film fout deed en deze goed.

NieuwsFilm

meest populair