Nieuwe 'Pet Sematary'-film vindt 'Jackie Brown'-ster

Nieuwe 'Pet Sematary'-film vindt 'Jackie Brown'-ster

De actrice Pam Grier in de Pet Sematary-prequel.

Even geleden verscheen de Stephen King-verfilming Pet Sematary en ondanks dat deze niet zo heel goed werd ontvangen, heeft de horrorfilm wel voldoende inspiratie gegeven om aan de slag te gaan met een prequel.

De prequel moet exclusief op Paramount+ gaan verschijnen en het lijkt erop dat de film los komt te staan van de film uit 2019. De film wordt een herkomstverhaal over de gebeurtenissen rond de familie die een nogal verontrustend kerkhof ontdekt in het bos achter hun huis.

Pam Grier in Pet Sematary-prequel
Nu wordt via Variety bekend dat actrice Pam Grier - door Quentin Tarantino ooit gebombardeerd tot de eerste vrouwelijke actieheld - een rol krijgt in de film van debuterend regisseur Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser).

Grier sluit aan bij de eerder onthulde namen Jackson White, Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Natalie Alyn Lind en Isabella Star LeBlanc. White speelt het personage Jud Crandall, de rol van John Lithgow in de film uit 2019.

Het script voor de film wordt overigens wel geschreven door Jeff Buhler, de schrijver van Pet Sematary uit 2019. Lorenzo di Bonaventura en Mark Vahradian zijn de producenten.

Een dat heeft de prequel nog niet. Hieronder puur ter vermaak de trailer van de film uit 2019.

NieuwsFilm

meest populair