'Shazam! Fury of the Gods' brengt een onverwacht personage terug

'Shazam! Fury of the Gods' brengt een onverwacht personage terug

Shazam heeft een opwindende toevoeging voor zijn tweede film.

Let op: dit bericht bevat SPOILERS.

De opnames van Shazam! Fury of the Gods zijn in volle gang in Atlanta. De meeste castleden uit de eerste film zijn ook voor dit tweede deel terug. Enkel van Mark Strong (die te zien was als Doctor Sivana) en Michelle Borth (de voormalig volwassen Mary die vervangen is door Grace Fulton) lijken niet terug te keren.

Een ander castlid waarvan gedacht werd dat hij niet te zien zou zijn in de film is Djimon Hounsou. Maar de acteur werd gespot op de set van de film en keert daarmee dus weer terug als de Wizard aan wie Shazam zijn krachten te danken heeft.

Nieuwe film
Shazam! Fury of the Gods moet wat volwassener worden dan de vorige film. Gek is dat niet, aangezien er nu twee grote schurken opstaan: Hespera en Kalypso, beide dochters van Atlas. Zij strijden straks tegen Shazam en zijn 'familie' van andere superhelden.

Acteur Asher Angel vertelde recent al dat de opnames sinds mei in volle gang zijn en dat "alles goed gaat. Het is gestoord, want het zat er al zo lang aan te komen, dus het voelt goed om er weer te zijn."

De nieuwe film moet vanaf 2 juni 2023 in de bioscoop te zien zijn. Wil je de foto van Hounsou zien? Volg dan deze link naar Instagram om hem op de set te zien.

NieuwsFilm

meest populair