Amazon Prime Video voegde deze week weer 3 nieuwe films toe, waaronder een nieuwe Original

Amazon Prime Video voegde deze week weer 3 nieuwe films toe, waaronder een nieuwe Original

Kate Beckinsale schittert in Jolt!

Vandaag zetten we de nieuwe films op een rij die Amazon Prime Video heeft toegevoegd. Waar sommige weken behoorlijk druk zijn, valt het in deze week wat tegen. Er zijn drie films toegevoegd aan het aanbod.

Een daarvan is een heuse nieuwe Original-film van Amazon Prime Video. Daarnaast zijn er nog een tweetal andere films toegevoegd. We duiken erin!

Jolt (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tanya Wexler | Cast: Kate Beckinsale, Jai Courtney, Stanley Tucci, Bobby Cannavale
Lindy is werkzaam als uitsmijter en kampt met woede-uitbarstingen. Dit probleem poogt ze onder controle te houden met behulp van een elektrodevest dat ze draagt. Deze geeft haar schokken wanneer ze moordlustig wordt. Wanneer de man op wie ze verliefd is vermoord wordt, wil ze wraak nemen op de dader.

Mo (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Radu Dragomir | Cast: Dana Rogoz, Madalina Craiu, Razvan Vasilescu, Stefan Mihai
Nadat ze tijdens het examen worden betrapt op spieken, worden twee jonge studentes, Mo en Vera, de prooi van hun professor. Nadat ze om een tweede kans vragen, neemt hij hen namelijk mee naar zijn huis, waar de studenten een onverwacht examen moeten zien te doorstaan. Het begint leuk, tot Mo de zelfbeheersing volledig verliest.

The Way I See It (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dawn Porter | Cast: Pete Souza
Voormalig persfotograaf Pete Souza werkte voor het Witte Huis en maakte talloze foto's van voormalig president Barack Obama. Volg hem als persoon met de hoogste toegang tot de president.

NieuwsFilm

meest populair