De nieuwe 'Star Wars'-wereld wordt duister met nieuwe superschurk

De nieuwe 'Star Wars'-wereld wordt duister met nieuwe superschurk

Nieuwe details over de toekomst van Star Wars: The High Republic.

Eerder dit jaar werd Star Wars: The High Republic groots gelanceerd. Het is een compleet nieuw tijdperk in het Star Wars Universum met uiteenlopende nieuwe personages en avonturen. Tijdens Comic-Con@Home 2021 werd er meer duidelijk over de toekomst van de reeks.

Voorlopig bestaat The High Republic vooral uit boeken en strips. Komende periode verschijnen nog een aantal uitbreidingen en tijdens Comic-Con werd onthuld dat de reeks vanaf begin 2022 een duister pad zal bewandelen.

The High Republic wordt duister
De aangekondigde lijst met nieuwe release kopt "The Light fo the Jedi goes dark...." en er zullen nieuwe bedreigingen gelanceerd worden. De belangrijkste boeken zijn die voor de volwassenen en na Star Wars: The High Republic - Light of the Jedi (januari 2021) en Star Wars: The High Republic - The Rising Storm (juni 2021) verschijnt in januari 2022 het boek Star Wars: The High Republic - The Fallen Star van schrijver Claudia Gray.

Daarnaast verschijnt nog het boek Mission to Disaster van Justina Ireland en Midnight Horizon van Daniel José Older. Deze richten zich op jongere doelgroepen.

De comic Eye of the Storm zoomt in op Marchion Ro, de mysterieuze High Republic schurk. "Hij is absoluut angstaanjagend. Hij is op een bepaalde manier charmant... Je zou hem kunnen tegenkomen en hij zal met je praten en je zult een leuke tijd hebben. Misschien koopt hij een biertje voor je. Een ruimtebier, vermoed ik. Maar dan, zodra je de kamer verlaat, wordt zijn gezicht leeg. Het is allemaal maar een masker," aldus Charles Soule die de comic schrijft.



NieuwsFilm

meest populair