Netflix Top-3: Naar deze films keek Nederland dit weekend massaal

Nederland keek dit weekend massaal naar deze drie films.

Het weekend is voor veel Nederlanders het ideale moment om even rustig, na een drukke school- of werkweek, languit op de bank een filmpje te kijken. Popcorn, cola of biertje erbij... en kijken maar. Dit zijn de drie films die dit weekend het meest zijn bekeken op Netflix.

#1 Chernobyl 1986 (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Danila Kozlovskiy | Cast: Danila Kozlovskiy, Oksana Akinshina, Filipp Avdeev, e.a.
Brandweercommandant Alexey Karpushin uit de stad Pripjat staat op het punt zich te herenigen met zijn verloren liefde en met pensioen te gaan. Maar dan vindt er een ramp plaats bij de in de buurt gelegen kerncentrale Tsjernobyl. Daardoor wordt hij plotseling weer ondergedompeld in groot gevaar.

#2 Blood Red Sky (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Peter Thorwarth | Cast: Peri Baumeister, Alexander Scheer, Kais Setti, e.a.
Nadja leidt aan een geheimzinnige aandoening die ze moet onderdrukken met zware medicatie. Samen met haar zoontje vertrekt ze vanuit Berlijn naar New York City voor een behandeling. Maar wanneer terroristen het vliegtuig kapen, moet ze haar monsterlijk geheim onthullen om haar zoontje te beschermen.

#3 The Last Letter from Your Lover (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Augustine Frizzell | Cast: Shailene Woodley, Felicity Jones, Joe Alwyn, e.a.
Ellie Haworth, een ambitieuze journaliste die net een vervelende scheiding achter de rug heeft, vindt een schat aan oude liefdesbrieven die een verboden affaire beschrijven tussen twee onbekende personen. Ze besluit op onderzoek uit te gaan om het mysterie te ontrafelen. Ondertussen begint de liefde ook in haar eigen leven weer op te bloeien.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair