Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Inception (2010)
Regie: Christopher Nolan | Cast: Leonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Ellen Page, e.a.
Meesterdief Dom Cobb heeft een apparaat waarmee hij andermans dromen binnen kan stappen. Hij wordt daarom veel gevraagd als bedrijfsspion. Cobb kan droom en werkelijkheid echter steeds moeilijker onderscheiden. Zijn laatste klus, in opdracht van een Japanse zakentycoon, is direct een van de moeilijkste ooit: hij moet niet een idee stelen van een concurrent, maar een idee in zien te planten.

Booksmart (2019)
Regie: Olivia Wilde | Cast: Kaitlyn Dever, Beanie Feldstein, Jessica Williams, e.a.
Molly omarmde vol overgave haar leven als nerd. Ze zat altijd in de boeken, zei nee tegen feestjes. Voor haar beste vriendin Amy geldt hetzelfde. Maar wanneer ze zich op de vooravond van hun diploma-uitreiking beseffen dat hun wildfeestende klasgenoten even succesvol zijn, stort hun wereldbeeld volledig in. Molly en Amy besluiten daarom hun uiterste best te gaan doen om in één avond jaren aan plezier in te halen.

Hacksaw Ridge (2016)
Regie: Mel Gibson | Cast: Andrew Garfield, Sam Worthington, Luke Bracey, e.a.
De Amerikaanse soldaat Desmond Doss gelooft weliswaar dat de oorlog rechtvaardig is, maar vindt moorden desondanks verkeerd. Daarom dient hij als hospik en is hij de enige soldaat aan het front zonder wapen. Aanvankelijk is hij daardoor het pispaaltje, maar als hij tijdens de bloederige slag om Okinawa op die manier vele levens weet te redden, begint men hem toch te zien als een ware held.Lees ook:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Jens-Friso

Avatar

Hacksaw ridge, is echt een mooie film.
En ook echt een aanrader als je van oorlog's films houd.

NieuwsFilm

meest populair