Netflix

3 epische actiefilms die je nu op Netflix kunt gaan kijken

Avontuur en actie op Netflix.

door Bram de Groot om 22:30 in Netflix
Op Netflix vind je veel actiefilms. Niet al deze films zijn even goed, maar onderstaande drie epische en avontuurlijke actiefilms zijn zeker de moeite waard, toch? Of heb je ze nog niet gezien? Zet ze dan op je watchlist!

In the Heart of the Sea

Regie: Ron Howard | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Tom Holland, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Charlotte Riley | Kijk nuIn Heart of the Sea speelt zich in de winter van 1820 af op het walvisjagende schip Essex. Dat wordt aangevallen door een gigantische walvis, die uit lijkt te zijn op wraak. De nasleep van deze aanval daagt de overlevende bemanning uit een manier te zoeken om weer veilig aan land te komen.

Gladiator

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Djimon Hounsou, Derek Jacobi, Richard Harris | Kijk nuKeizer Antonius Marcus Aurelius heeft zijn opvolger gekozen: generaal Maximus. De zoon van de keizer, Commodus, weet dit en laat de generaal en zijn gezin na de dood van zijn vader direkt vermoorden. Maximus overleeft echter de aanslag en ontsnapt. Na allerlei avontuern wordt hij gladiator en zweert wraak op Commodus.

Last Knights

Regie: Kazuaki Kiriya | Hoofdrollen: Morgan Freeman, Clive Owen, Cliff Curtis, Aksel Hennie, Shohreh Aghdashloo, James Babson, Brian Caspe | Kijk nuRaiden is een krijger die er samen met zijn mannen alles aan doet om hun leider te wreken. Ze nemen het op tegen de meedogenloze heerser Gezza Mott.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair