De opvolger van 'The Suicide Squad' heeft al een datum!

De opvolger van 'The Suicide Squad' heeft al een datum!

'Peacemaker' verschijnt op HBO Max.

Begin volgende maand verschijnt The Suicide Squad in de wereldwijde bioscoopzalen en dit lijkt de start van meer producties rond de figuren uit die film. Op HBO Max zal in ieder geval een spin-off verschijnen van het personage Peacemaker van John Cena.

Nu is onder meer de verschijningsdatum onthuld van Peacemaker. Op zondag 16 januari 2022 start HBO Max met het uitzenden van de serie die James Gunn na The Suicide Squad heeft opgenomen.

Peacemaker: in januari op HBO Max
De streamingdienst, die op dat moment waarschijnlijk ook in Nederland beschikbaar is, zal gelijk de eerste drie afleveringen online zetten, met de titels A Whole New Whirled, Best Friends Never en Better Goff Dead.

Daarna verschijnen er nog eens vijf afleveringen van Peacemaker waarin we een herkomstverhaal van het personage van Cena zullen zien. Peacemaker is een man die koste wat kost vrede nastreeft - hoeveel mensen hij ook moet doden om die te bewerkstelligen.

Er zijn ook rollen voor Steve Agee als John Economos, Danielle Brooks als Leota Adebayo, Robert Patrick als Auggie Smith, Jennifer Holland als Emilia Harcourt, Freddie Stroma als Adrian Chase / Vigilante en Chukwudi Iwuji als Clemson Murn.

NieuwsFilm

meest populair