'Army of Thieves' van Netflix boort een wel heel verrassend genre aan

De film Army of Thieves ie een spin-off van Army of the Dead.

De aankomende Netflix-film Army of Thieves bevat ook elementen van een romantische komedie. Dat vertelde producent Deborah Snyder over de nieuwe toevoeging aan de Army of-franchise.

Die franchise werd dit jaar met groot succes gelanceerd op Netflix en krijgt meerdere toevoegingen. Zo maakt Zack Snyder een vervolg op Army of the Dead, krijgen we de animatieserie Lost Vegas en dan is er deze film.

Romantische komedie
De film is geregisseerd door Matthias Schweighöfer en hij speelt eveneens de hoofdrol van ieders favoriete kluiskraker, Ludwig Dieter.

Tijdens de Comic-Con @ Home vertelde producent Deborah Snyder dat de films allemaal genres moeten gaan mengen. Gek is dat niet, aangezien zombies bestaan in de wereld, maar geen onderdeel uitmaken van het verhaal.

"Wie heeft eerder een prequel gemaakt, met een heel ander genre?" begon Snyder. "Voor mij is dit meer een romantische komedie en overvalsfilm van iets anders." Wellicht hadden fans dat niet meteen verwacht, maar het belooft wel iets interessants te maken van de film.

NieuwsFilm

meest populair