Legde Marvel Studios James Gunn iets op bij 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' of toch niet?

Legde Marvel Studios James Gunn iets op bij 'Guardians of the Galaxy Vol. 3' of toch niet?

De regisseur meldt dat er niets opgelegd is!

Regisseur James Gunn bevestigde dat Marvel Studios geen enkele specifieke suggestie had voor verhaallijnen in Guardians of the Galaxy Vol. 3, om zo toekomstige MCU-films op te bouwen.

De eerste twee films waren al een groot succes voor Marvel Studios, en dus is het niet heel gek dat men een derde laat maken. Die moet in 2023 uitkomen in de bioscoop en zal de laatste zijn voor de huidige samenstelling van het Guardians-team.

Geen verzoeken of eisen
Tijdens een recent interview met de site Collider, onthulde Gunn dat hoewel hij de nieuwste ontwikkelingen rond de verhalen van de Guardians moest volgen, Marvel hem niet vroeg de fundering te leggen voor toekomstige MCU-projecten.

"De enige keer dat ze mij dat gevraagd hebben, was bij de eerste film met Thanos. Dat wilden ze graag zien. Maar verder hebben ze dat nooit gedaan," begon Gunn.

"Ik moet aandacht besteden aan dingen die gebeuren, waar ze het mij over hebben. Denk aan wat gebeurde met Gamora. Ik weet dat de personages bepaalde dingen hebben meegemaakt en moet daar rekening mee houden. Maar voor 't grootste deel hebben ze mij nooit gevraagd om iets in het scenario van Volume 3 te plaatsen om iets in de toekomst op te zetten. Dat zou ik eerlijk gezegd ook niet willen."

Guardians of the Galaxy Vol.3 staat gepland voor release in mei 2023.

NieuwsFilm

meest populair