Komt dat 'San Andreas'-vervolg er nog wel? Alexandra Daddario geeft antwoord

Komt dat 'San Andreas'-vervolg er nog wel? Alexandra Daddario geeft antwoord

Het lijkt er niet op dat San Andreas een vervolg krijgt.

Met een box office van 474 miljoen dollar, was San Andreas de best verdienende film van Dwayne Johnson die niet verbonden is aan de Fast & Furious- of Jumanji-franchise. Echt gek is het dus niet dat vervolgens snel een vervolg in ontwikkeling genomen werd.

Gedacht werd om de helikopterpiloot van Johnson, Ray Gaines, weer in actie te dwingen als een rits vulkaanuitbarstingen rond de Ring of Fire voor chaos en verwoesting zorgt. Maar de tweede film kwam nooit verder dan het inhuren van scenaristen Neil Widener en Gavin James.

Komt de film er nog wel?
Actrice Alexandra Daddario vertelde tijdens een interview dat ze er niet zeker van is dat die tweede film er nog zal komen.

"Het werd enige jaren geleden tegen mij genoemd toen ik langsging bij New Line. Ik denk niet dat de studiobaas met wie ik toen in gesprek ging er nog is. Voor zover ik weet hadden ze een script liggen, maar komt het er niet. Het is zo lang geleden, dus ik denk het niet. Ik weet wel dat het in de maak was, maar dit soort dingen gebeuren in Hollywood."

Voor de fans van Johnson is dat jammer om te horen, maar gelukkig heeft hij nog heel wat nieuwe projecten in de maak..

NieuwsFilm

meest populair