De exen van Ben Affleck en Jennifer Lopez nu ook al een stelletje?

De exen van Ben Affleck en Jennifer Lopez nu ook al een stelletje?

Een opvallende ontwikkeling in sterrenland.

Ben Affleck en Jennifer Lopez vormen sinds kort weer een koppeltje. Maar geldt dat ook voor hun ex-partners, die het ook erg gezellig lijken te hebben met elkaar?

In de bladen wordt momenteel volop gepraat over oud-honkballer Alex Rodriguez, de ex van Jennifer Lopez, en televisieproducente Lindsay Shookus, een oude vlam van Ben Affleck. De twee werden vorige maand al samen gespot op een feestje en nu denken de roddelaars nieuw bewijs te hebben ontdekt van hun mogelijke relatie.

Rodriguez was gisteren namelijk jarig en Shookus was er wel heel snel bij om zijn verjaardagspost op Instagram te liken, slechts kort nadat Affleck en Lopez hun relatie officieel hadden bekendgemaakt via hetzelfde social media-platform.

Toch schijnt er (nog) niets serieus aan de hand te zijn tussen de twee. Een woordvoerder van Rodriguez liet namelijk in reactie op eerdere foto's die waren gemaakt van dat feestje weten dat de Shookus en de oud-honkballer "gewoon vrienden" zijn.

"Alex en Lindsay zijn al zo'n vijftien jaar bevriend met elkaar", verklaarde zijn woordvoerder tegenover het Amerikaanse gossipblad People. "Van meer is geen sprake".

Maar wat niet is, kan natuurlijk nog komen.

NieuwsFilm

meest populair