Video

'Spider-Man: No Way Home' is het grootste avontuur van Spidey tot nu toe

Dat teaset Sony Pictures in een video voor de film.

door Jim Pedd om 06:54 in Video
Een nieuwe promo voor verschillende Spider-Man-films, teaset dat Spider-Man: No Way Home het grootste avontuur van Peter Parker tot nu toe zal zijn. Voor de film komen regisseur Jon Watts en acteur Tom Holland weer bij elkaar.

Een plotsynopsis hebben we nog niet gekregen voor de nieuwe Marvel-film. En de marketing is ook nog niet echt van start. In de tussentijd moeten fans het dan ook met dit soort promo's doen.

Groot nieuw avontuur
De Spider-Man van Marvel Studios maakte zijn debuut in Captain America: Civil War. Daarin raakte hij verzeild in de grote strijd tussen de verschillende Marvel-helden die tegen elkaar opgezet werd door Baron Zemo.

Daarna kreeg Spidey nog een eigen avontuur, waarna hij zich voegde bij het gevecht tegen opperschurk Thanos. Nu krijgen we dan eindelijk weer een nieuwe solofilm te zien, waarin de jonge held een nieuwe missie onderneemt.

Een kleine vijf maanden voor de bioscooprelease van de film, maakt Sony duidelijk dat "de grootste reis" nog moet komen voor Spider-Man. Dat gaan we merken, want in deze film zal Spidey onder meer te maken krijgen met het multiversum en helden van voorgaande Spider-Man-films.1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kokosnoot

Avatar

Gaat niet om de overtreffende trap, dat kennen we nu wel.. maar is het een leuke film!

NieuwsFilm

meest populair