De recensies van 'The Suicide Squad' zijn binnen: de moeite van het kijken waard?

De nieuwe film van James Gunn is echt een gigantische hit.

Na de laaiend enthousiaste reacties op sociale media, was het de vraag of de recensies van James Gunn's The Suicide Squad net zo positief zouden blijken.

In The Suicide Squad voegen Harley Quinn, Bloodsport, Peacemaker en een hele rits andere gestoorde schurken zich in de Belle Reve-gevangenis bij het Task Force X, een schaduwachtige organisatie die hen afzet op het afgelegen eilandje Corto Maltese, waar ze een bizar Nazi-experiment moeten stopzetten,.

De recensies
Maar goed, waar de sociale media reacties laaiend enthousiast waren, is het dus de vraag of dit ook geldt voor de recensies. Gelukkig blijkt dat wel het geval. We doen een greep uit de vele recensies:

The Hollywood Reporter: "Niet alleen weet het de gruwelijke, maar ook enorm onderhoudende vibe te vangen die z'n voorganger niet wist te vinden, ook vertelt het een verhaal dat de moeite van het volgen waard is."

Variety: "The Suicide Squad is heerlijk en amusant."

The Wrap: "Zeker niet perfect, maar net als de Deadpool-films, is dit ook een showcase voor wat er kan gebeuren als een superheldenfilm enorm zelfbewust en sardonisch mag zijn, maar tegelijk los mag met hard-R geweld, bloed en grof taalgebruik."

ScreenCrush: "Het gedurfde avontuur dat de eerste Squad had moeten zijn."

Digital Spy: "Het is precies wat we willen van een blockbuster: een oprecht unieke film die het product is van een filmmaker in plaats van een comité. En het helpt dat The Suicide Squad als resultaat enorm onderhoudend is."

NieuwsFilm

meest populair