Video

Je kan het lot niet ontlopen in een gloednieuwe en spannende nieuwe trailer van Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Er zijn weer nieuwe beelden!

door Jim Pedd om 10:39 in Video
Marvel Studios heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die zit weer vol badass beelden van wat een behoorlijk opwindende MCU-film belooft te zijn.

Met nog pakweg een maand te gaan tot de bioscooprelease van Shang-Chi, heeft Marvel Studios vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film.

De trailer
In de trailer, die een minuut duurt, voegt Shang-Chi zich bij en vechttoernooi waarvan we weten dat het een cruciaal onderdeel van de film zal zijn. We zien verder een gevecht tussen Shang-Chi en Razor Fist in een bus, en tot slot het keiharde gevecht tussen Shang-Chi en zijn vader, Wenwu/Mandarin.

Het lijkt erop dat zij allebei gebruik maken van de Ten Rings. Dat betekent meteen dat we heel wat spannende gevechten kunnen verwachten in de film. Hieronder de trailer:In Shang-Chi haalt het verleden de eerste Aziatische Marvel-held in. Hij raakt verstrikt in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie. Vanaf 3 september in de bioscoop.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

RobzZ01

Avatar

Ligt het aan mij of is de CGI best wel slecht? Dat shot van die bus die die helling afgaat… brrr

Robbepost

Avatar

Snake Eyes and the legend of the ten rings ........

Rutherford

Avatar

Hier word ik niet echt warm van.

NieuwsFilm

meest populair