Je kan het lot niet ontlopen in een gloednieuwe en spannende nieuwe trailer van Marvel-film 'Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'

Er zijn weer nieuwe beelden!

Marvel Studios heeft zojuist een nieuwe trailer vrijgegeven voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Die zit weer vol badass beelden van wat een behoorlijk opwindende MCU-film belooft te zijn.

Met nog pakweg een maand te gaan tot de bioscooprelease van Shang-Chi, heeft Marvel Studios vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven voor de film.

De trailer
In de trailer, die een minuut duurt, voegt Shang-Chi zich bij en vechttoernooi waarvan we weten dat het een cruciaal onderdeel van de film zal zijn. We zien verder een gevecht tussen Shang-Chi en Razor Fist in een bus, en tot slot het keiharde gevecht tussen Shang-Chi en zijn vader, Wenwu/Mandarin.

Het lijkt erop dat zij allebei gebruik maken van de Ten Rings. Dat betekent meteen dat we heel wat spannende gevechten kunnen verwachten in de film. Hieronder de trailer:



In Shang-Chi haalt het verleden de eerste Aziatische Marvel-held in. Hij raakt verstrikt in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie. Vanaf 3 september in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair