Video

Dan Stevens is een robot vol liefde in trailer 'I'm Your Man' (aanrader)

Bekijk ook de poster!

door Jan-Peter Rook om 12:42 in Video
In I'm Your Man, een nieuwe romantische scifi-film uit Duitsland, besluit een wetenschapper mee te doen aan een buitengewoon experiment. Ze moet drie weken samenleven met een robot die is gebouwd met één doel: haar gelukkig maken. Bekijk hieronder de trailer en een poster.


Beauty and the Beast-acteur Dan Stevens, die hier perfect Duits spreekt, speelt de liefdevolle robot. Maar Alma, gespeeld door Maren Eggert, is geen fan van haar gezelschap en zit totaal niet te wachten op deze nieuwe relatie. Dit zorgt voor de nodige spanningen en uitdagingen.

Zilveren Beer
I'm Your Man, een film in Duitsland bekendstaat als Ich bin dein Mensch, werd geregisseerd door Maria Schrader. Eggert won voor haar hoofdrol de Zilveren Beer tijdens het Internationaal filmfestival van Berlijn.

De rest van de cast bestaat uit o.a. Sandra Hüller, Hans Löw, Annika Meier en Jürgen Tarrach. Regisseur Schrader schreef het scenario samen met Jan Schomburg, gebaseerd op een kort verhaal van Emma Braslavsky.

De film draait vanaf 13 augustus bij de Britten en ruim een maand later in de Verenigde Staten. Over een Nederlandse bioscooprelease is op dit moment (nog) niets bekend.
1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Artificialis

Avatar

Andere leuke aanraders uit dit genre zijn: Her, Bicentennial Man, A.I. Artificial Intelligence, Ex Machina en de serie Black Mirror, zoals aflevering 2x1 Be Right Back bijvoorbeeld.

NieuwsFilm

meest populair