Celebrity

Je gelooft nooit wat voor huisdier Arnold Schwarzenegger heeft

De spierbundel uit Oostenrijk heeft een zeer opmerkelijk huisdier, een ezel.

door FilmTotaal om 15:31 in Celebrity
Arnold Schwarzenegger heeft tegenwoordig wel een zeer opmerkelijk huisdier namelijk een ezel. Ja je leest het goed een ezel! Nu zal het optrekje waar deze actieheld/burgemeester/sportman woont vast immens zijn maar dit is toch wel een zeer ongewone keuze.

Arnold Schwarzenegger deelde vandaag op Instagram een foto van zichzelf met zijn 2 favoriete huisdieren. Zijn hond, vrij normale keuze, en een... ezel. Naar horen zeggen heeft Arnold het beest al enige tijd terug in huis genomen en is hij er helemaal gek op.

De ezel luistert naar de naam Lulu en eerlijk is eerlijk, ze ziet er erg lief uit. De fans op Instagram vinden het uiteraard allemaal schitterend en daar heeft hij er genoeg van namelijk meer dan 22 miljoen.

Op onderstaande foto zien we dat Arnold moeite heeft om een brief te schrijven voor zijn verjaardag want beide huisdieren lopen aardig in de weg.


Jarig
Vandaag, 30 juli, is een heugelijke dag voor deze voormalige spierbundel want hij viert zijn 74ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd Arnold!NieuwsFilm

meest populair