Algemeen

Slecht nieuws over die 'Indiana Jones 5'-trailer waar je waarschijnlijk op zit te hopen

Die laat voorlopig nog op zich wachten.

door Jim Pedd om 10:24 in Algemeen
Indiana Jones 5-regisseur James Mangold heeft teleurstellend nieuws voor je. De eerste beelden van de vijfde film met acteur Harrison Ford in de hoofdrol, zullen voorlopig nog wel op zich laten wachten.

De opnames van Indiana Jones 5 vinden plaats in het Verenigd Koninkrijk. Deze leed al een kleine tegenslag toen Harrison Ford zich blesseerde aan zijn schouder bij het oefenen van een stunt.

Schaarse details
Details zijn schaars tot nu toe. Maar beelden die uitgelekt zijn, duiden erop dat we een verhaal krijgen dat zich zo rond de Tweede Wereldoorlog afspeelt. De Nazi's keren terug als de schurken en naar verluidt zien we ook delen van het verhaal die zich in 1969 afspelen.

Zo bezien kan het bijna niet anders dan dat we een plot krijgen dat te maken heeft met de maanlanding. Het gerucht ging dat we daar al iets van zouden zien.

Disney zou volgens een zeer recent gerucht namelijk op 30 juli de eerste trailer al vrijgeven voor de film. Een fan besloot dat te checken bij Mangold, die duidelijk maakte dat het inderdaad niet meer dan een gerucht was:0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair