Video

Beelden uit 'Stillwater' met bont en blauwe Matt Damon

De film kreeg een staande ovatie tijdens de première.

door Bram de Groot om 10:49 in Video
De film Stillwater ging al eventjes geleden officieel in première tijdens het Cannes Film Festival en daar kreeg het drama een staande ovatie. Gisteren ging de film in première in de Amerikaanse bioscopen.

Het is acteur Matt Damon die de hoofdrol speelt in het drama van regisseur Tom McCarthy, bekend van onder meer Oscarwinnaar Spotlight uit 2015 en The Visitor uit 2007.

Het verhaal is gebaseerd op wat Amanda Knox in het echt meemaakte. Knox werd in 2007 in Italië veroordeeld voor moord en in 2015 vrijgesproken van de aanklacht.

Clip Stillwater met Damon
Hieronder zie je een clip uit Stillwater waarin we Damon zien, flink toegetakeld. Vanaf 19 augustus is de film te zien in de Nederlandse bioscopen. Je ziet ook rollen van onder meer Abigail Breslin, Camille Cottin, Lilou Siauvaud en Deanna Dunagan.De synopsis: de van Oklahoma afkomstige arbeider Bill Baker reist naar Marseille, waar zijn dochter, die van hem vervreemd is, gearresteerd werd voor een moord die ze ontkent gepleegd te hebben. Zonder de taal of cultuur te kennen, probeert Bill in Frankrijk om zijn dochter vrij te krijgen. Tijdens zijn verblijf in het land raakt hij bevriend met een Franse vrouw en haar dochtertje.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair