Algemeen

Duidelijke blik op Carnage uit 'Venom: Let There Be Carnage'

De schurk uit Venom 2 verder onthuld.

door Bram de Groot om 15:30 in Algemeen
Even geleden zagen we al de eerste trailer voor Venom: Let There Be Carnage, de tweede film uit Sony Pictures Universe of Marvel Characters. Nu hebben we een nieuwe blik op de schurk uit de film.

Hieronder zie je namelijk foto's van promotiemateriaal uit een Chinese bioscoop en daarop zien we niet alleen Venom, de symbioot van Eddie Brock van Tom Hardy. Ook zie je de schurk Carnage van Cletus Kasady, gespeeld door acteur Woody Harrelson.

Carnage in volle glorie
Hieronder dus die beelden van de twee afschrikwekkende wezens die opduiken in de film van Mowgli-regisseur Andy Serkis. Op 16 september moet Venom: Let There Be Carnage in de Nederlandse bioscopen verschijnen.In Venom: Let There Be Carnage is het een jaar later. Onderzoeksjournalist Eddie Brock heeft moeite om zich aan te passen aan het leven als gastheer van de buitenaardse symbiont Venom.

Brock probeert zijn carrière nieuw leven in te blazen door seriemoordenaar Cletus Kasady te interviewen, die de gastheer wordt van de symbiont Carnage en uit de gevangenis ontsnapt na een mislukte executie.0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair