Algemeen

Taika Waititi maakt live action-film 'Flash Gordon': maar wie speelt de rol?

Toch geen animatiefilm over Flash Gordon.

door Bram de Groot om 16:04 in Algemeen
In 2019 werd duidelijk dat Thor: Ragnarok en Jojo Rabbit-regisseur Taika Waititi aan de slag zou gaan met een animatiefilm gebaseerd op de held Flash Gordon. Nu blijkt dat de film toch een live action-film moet worden.

Dit nieuws wordt duidelijk via producent John Davis. In gesprek met Collider wordt bekend dat Waititi de wens uitsprak om een live action-film te maken in plaats van een animatiefilm. En daaraan wordt gehoor gegeven.

"Taika schrijft het script. Het was een film die een enorme invloed op hem had toen hij opgroeide. Het is een van zijn favoriete films. Hij zei aanvankelijk tegen mij: 'Laten we een animatiefilm doen.' Ik zei: 'Oké.'," aldus Davis.

"Toen gingen we ermee aan de slag en begonnen het project te ontwikkelen en hij zei: 'Nee, laten we het live-action doen.' Ik zei: 'Nog beter'," bekende de producent.

Wie speelt Flash Gordon?
En dan is uiteraard de vraag wie Flash Gordon van bedenker Alex Raymond moet gaan spelen. Wanneer Flash Gordon moet gaan verschijnen is niet duidelijk. Waititi werkt namelijk nog aan Thor: Love and Thunder en hij heeft een Star Wars-film en een verfilming van Akira achter zijn naam staan.

Wat zeg jij? Uiteraard moet er vroeg of laat een acteur gevonden worden die de superheld gaat spelen. In 1980 zagen we in Flash Gordon acteur Sam J. Jones nog in de rol. Wie zou dat volgens jou moeten zijn?

6 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

GreenHornet

Avatar

Tom Hopper is mijn keus.

Janushhw

Avatar

Chris hemsworth

Civilian Supreme

Avatar

^ ja, eigenlijk is dat de meest logische keus. Zou ook geen betere optie weten.

Bobby Z

Avatar

Eindelijk één van mijn lievelingsfilm uit mijn jong(ste) jaren en natuurlijk moet Chris hemsworth de hoofdrol spelen :p

Spider-fan

Avatar

Films zoals Flash Gordon uit 1980 worden er eigenlijk niet meer gemaakt jammer genoeg. Eigenlijk voor zijn tijd was hij al een beetje ouderwets. Er waren toen al twee Star Wars films uit - hij draaide op hetzelfde moment als Empire Strikes Back - en het verschil is groot met Star Wars qua techniek en vormgeving. Flash Gordon voelt wat meer als een jaren '60 film, zoiets als Barbarella, al ziet het er duidelijk duurder en mooier uit.

Drakie

Avatar

Maakt het uit? We weten net zo goed dat deze film zo woke als maar wat gaat worden, vast 10 waar je Flash ziet en daarna neemt een of andere man hatende halve lesbische manwijf de rol over. ????

NieuwsFilm

meest populair