Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Rocketman (2019)
Regie: Dexter Fletcher | Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, e.a.
Reginald Kenneth Dwight, wiens jeugd niet altijd even makkelijk was, droomt van een carrière in de muziek en weet het te schoppen tot een prestigieus conservatorium. Later gaat hij een samenwerking aan met tekstschrijver Bernie Taupin. Hun liedjes slaan aan en Dwight groeit uit tot de wereldberoemde popzanger Elton John.

Love and Monsters (2020)
Regie: Michael Matthews | Cast: Dylan O'Brien, Michael Rooker, Jessica Henwick, e.a.
De aarde werd zeven jaar geleden overgenomen door reusachtige monsters. De overlevenden leven sindsdien in ondergrondse koloniën. De sympathieke angsthaas Joel Dawson besluit dat het tijd wordt om zijn bunker te verlaten wanneer hij hoort dat zijn jeugdliefde Aimee nog in leven is. Tijdens zijn levensgevaarlijke zoektocht naar haar wordt hij geholpen door een professionele monsterjager.

The Hitman's Bodyguard (2017)
Regie: Patrick Hughes | Cast: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, e.a.
Michael Bryce, een aan lager wal geraakte persoonsbeveiliger, krijgt de kans om zijn reputatie te herstellen met een nieuwe Interpol-missie. Hij moet Darius Kincaid, een onpeilbare huurmoordenaar, zo snel mogelijk afleveren bij het Internationaal Strafhof in Den Haag zodat hij kan getuigen tegen oorlogsmisdadiger Vladislav Dukhovich. Logischerwijs probeert Dukhovich ervoor te zorgen dat Kincaid daar nooit aankomt.Lees ook:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

KeesjeNL

Avatar

kneiterend..

NieuwsFilm

meest populair