Netflix

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Heel veel nieuws!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, die we graag even uitlichten in dit artikel.

Saint Maud (2021)
Regie: Rose Glass | Cast: Morfydd Clark, Jennifer Ehle, Lily Frazer, e.a.
Maud is een jonge vrome, godvrezende verpleegster. Ze wordt aangesteld als de persoonlijke verzorgster van de ongeneeslijk zieke Amanda, die in een rustige Engelse kustplaats woont. Daar doet Maud, die ook zo te kampen heeft met haar eigen kwellingen, er alles aan om de ziel van haar stervende patiënte te redden, koste wat het kost.

Judy (2019)
Regie: Rupert Goold | Cast: Renée Zellweger, Michael Gambon, Rufus Sewell, e.a.
Judy Garland werd al als meisje onderworpen aan het genadeloze showbizzregime. In de laatste fase van haar leven, wanneer haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Garland af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Maar alle medicijnen en drank die ze al van jongs af aan gebruikt, beginnen hun tol te eisen.

The Good Liar (2019)
Regie: Bill Condon | Cast: Ian McKellen, Helen Mirren, Russell Tovey, e.a.
Roy Courtnay, een charmante beroepsoplichter, heeft het gemunt op het fortuin van de joviale weduwe Betty McLeish. Terwijl de twee aan het daten zijn, probeert Courtnay haar geld op smerige wijze te ontfutselen. Haar wantrouwige kleinzoon McLeish zit zijn plannen echter in de weg.


En verder onder meer...

Misdaad
Bartkowiak (2021)

Thriller
Official Secrets (2019)

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

John Wayne

Avatar

Eindelijk eens 3 echt interessante films die de moeite waard zijn.

NieuwsFilm

meest populair